Site Overlay

Het creatieve begin
naar een werkende website

Om een website te maken die ├ęcht bij jouw bedrijf of merk past, is het belangrijk om een sterk webdesign als basis neer te zetten. We gaan tijdens dit proces kijken naar de doelstellingen die je met de website wilt bereiken, zodat ik aan de slag kan gaan om dit in een mooi en gebruiksvriendelijk design te verwerken.

De ontwikkeling
Is het een website of webshop van minimale complexiteit, dan kan Sketch to match de website zelfs ook ontwikkelen. Maar als het gaat om een uitgebreide website, dan zijn er genoeg partijen waarmee ik samenwerk die de website perfect kunnen ontwikkelen of wellicht heb je zelf een partij van voorkeur!

Hoe ziet het proces eruit?

1. In gesprek
Om eerst de wensen voor de website te bespreken zullen we om de tafel gaan zitten om deze in kaart te brengen. Ook bespreken we dan zaken zoals: de huidige marketingstrategie, bestaande huisstijl onderdelen en over welke functionaliteiten moet de website beschikken.

2. Inschatting
Aan de hand van ons inventarisatiegesprek kan ik een duidelijke inschatting maken over de prijs, maar ook over de doorlooptijd van het project die we uiteraard gaan bespreken.

3. Ontwerprichting
Na het bespreken van het project en het budget, kan ik aan de slag met een eerste ontwerprichting die ik zal presenteren en waarop feedback gegeven kan worden.

4. De eerste designs
Zijn we het eens geworden over de ontwerprichting, dan kan ik aan de slag met het eerste ontwerp van de website. Nadat ik de eerste ontwerpen gemaakt heb, is het tijd voor de tweede feedback ronde.

5. Laatste controle
Met een goed, sterk, basisontwerp kan ik aan de slag met het uitwerken van de hele website die na een aantal weken volledig wordt opgeleverd. Uiteraard is het dan weer tijd voor een controleronde om alles samen te controleren op details.

6. Klaar voor development!
Het gehele webdesign is klaar en jij bent tevreden met het ontwerp, awesome! Ga ik de website ontwikkelen, dan kan ik daar direct mee aan de slag gaan. Wanneer een externe partij dit gaat doen, stuur ik alle bestanden met een duidelijke briefing naar hen door zodat zij het development proces in gang kunnen zetten.

Wat kost een website?

Bekijk dan makkelijk mijn 3 pakketten, maak een keuze
en laten we dan snel samen aan de slag gaan!

Een aantal
webdesign projecten