Site Overlay

Zorgbroeders

Heb je een bedrijf met focus op gezondheid en ben je op zoek naar marketingcommunicatie, dan zijn de Zorgbroeders ongetwijfeld de juiste partij.

Nieuwe huisstijl
Het team van zorgbroeders en inmiddels ook zorgzusters, is aardig aan het groeien en daarom was het tijd voor een nieuwe huisstijl. Sketch to match werd daarom ingeschakeld voor het ontwerp van een nieuw logo en het redesign van de gehele website. Daarnaast is deze nieuwe huisstijl doorgevoerd op de powerpoint presentatie en het word template.

Het nieuwe logo
De uitdaging van het nieuwe logo, lag bij de vraag om een nieuw logo zonder teveel onduidelijkheid te veroorzaken. Sketch to match heeft ervoor gekozen om op een creatieve manier elementen uit het vorige logo te combineren en te tweaken tot een nieuw strakker logo.

Webdesign in combinatie met illustraties
Het design van de website bestaat uit verschillende unieke elementen, die tezamen een samenhangend geheel vormen. Naast het webdesign, heeft Sketch to match illustraties gemaakt die de harde lijnen in de website doorbreken met speelse elementen die op alle pagina’s terugkomen. Met als hoofdillustratie een de kenmerkende regisseursstoel.

Bekijk de nieuwe website van de Zorgbroeders hier: www.zorgbroeders.nl