Site Overlay

Informatieborder kasteel Oud-Poelgeest

Kasteel Oud-Poelgeest is een prachtig, authentiek en sfeervol kasteel in de gemeente Oud-Poelgeest.

Als je aan komt rijden op de indrukwekkende oprijlaan en de zon net achter het kasteel staat, is het net alsof je in een sprookje beland bent en is er maar één doel: zo dicht mogelijk bij het kasteel komen. In samenwerking met Human Safari designde Sketch to match twee informatieborden om de bezoekers wegwijs te maken.

Waarom een informatiebord?
Als wandelaar kan je heerlijk rondlopen in het bos wat rondom het kasteel ligt, maar naast het kasteel zijn er nog vele andere bezienswaardigheden in dit bos verscholen. Daarnaast is de geschiedenis van het kasteel en de eigenaren daarvan, zeker iets wat benoemd mag worden. Al deze informatie komt samen op het grote, staande informatiebord die te vinden is nabij de ingang van het terrein. Het bord met de houten omlijsting gaat mooi op in het natuurlijke beeld van het bos en straalt daarnaast vanwege het kleurgebruik een chique stijl uit die helemaal pas bij het precieuze kasteel.

Nog een bord
Zeker! Ook achterin het park is een informatiebord te vinden die gerichtere informatie bevat over onder andere de Haarlemmertrekvaart en de Kapel die hier in de buurt gelegen is.

Plattegrond en ontwerp
Naast het ontwerp van het bord, heeft Sketch to match ook de gehele plattegrond geillustreerd zodat alle highlights van het park juist aangeduid kunnen worden.

Wil je de borden in het echt zien of gewoon een bezoeken brengen aan dit prachtige park? Het park vind je hier: Poelgeesterweg 1, 2341 NM Oegstgeest.