Site Overlay

Fire Safety Centrum

Eén van de leukste dingen aan freelancen vind ik, dat ik in contact kom met beroepen en bedrijven waar ik normaal nooit gesprekken mee voer. Dit was ook het geval bij, Gerard de oprichter van Fire Safety Centrum, een brandpreventiebedrijf. Na een leuk gesprek, heb ik de volledige huisstijl van Fire Safety Centrum gedesigned.

Onderscheidend
Al snel werd duidelijk dat Gerard niet naar buiten wilde treden met een logo zoals hij die bij ander bedrijven uit de branche ziet. Omdat mijn illustratieve stijl hem aansprak, hebben we dit gebruikt als uitgangspunt voor de gehele huisstijl. 

Logo en meer
Nadat we tot een passend logo waren gekomen, heb ik deze en vastgelegde stijl doorgevoerd op de visitekaartjes, het briefpapier en ook op de montage-checklist.

De website
Natuurlijk kon ook de website niet in de gehele marketing ontbreken! We hebben gekozen voor een simpele website die er voornamelijk op gericht is om het opstellen van een PVE of een cursus te verkopen. Ook is er op de website veel gebruik gemaakt van illustraties, waardoor de gehele huisstijl consistent blijft op alle kanalen.