Site Overlay

ExpertCare is een hele speciale zorginstelling die verpleegkundige zorg die normaal in het ziekenhuis wordt gegeven, thuis aan kan bieden. Helaas was hun website verouderd en was dus toe aan een onderscheidend redesign.

Nadat het nieuwe logo was ontworpen was en het huisstijlhandboek klaar was, was het de taak aan mij om te beginnen aan het webdesign waar ik in samenwerking met de Zorgbroeders aan gewerkt heb.

De vraag
ExpertCare richt zich voor een groot gedeelte op de zorg van kinderen en daarom was het ook een vereiste dat het design kleurrijk is, in combinatie met vrolijke elementen. Vanuit dat uitgangspunt, hebben we veel gebruik gemaakt van alle huisstijlkleuren en getekende elementen.

De experience
De website is een unieke experience geworden die er volgens de eigenaresse voor zorgt dat ExpertCare “goed gekleed naar buiten gaat”. Pagina’s zoals Over ExpertCare┬ázijn een goed voorbeeld van hoe interessante interacties samensmelten met belangrijke informatie.

Uniek
Buiten alle informatieve pagina’s, hebben we gekozen voor een unieke menustructuur en een interactief contactformulier (Benieuwd? Deze vind je in het menu van de website!).